Geluk kun je niet kopen, maar wel een fiets !


Welkom op deze GPS-website.

Is there anybody OUT there ???

Is there anybody OUT there ???


Fietsen maakt het hoofd leeg en het hart vol! En met een GPS blijft dat hoofd ook leeg aangezien je daarmee zorgeloos onderweg bent en "alleen nog maar hoeft te genieten" (***).

Werken met een outdoor-GPS is een tikje technisch, maar zeker niet moeilijk. Deze techniek heeft het mogelijk gemaakt dat de allermooiste paadjes en weggetjes door de lokale hobbyisten opgenomen en gepubliceerd konden en kunnen worden. Je krijgt er dus een hele nieuwe wereld aan mooie tracks, dagen, terrasjes, herinneringen en foto's voor!


Veel kijk- en fietsplezier gewenst !


© 2001 - 2099 (alvast)


Op de foto-site is ook veel te vinden over de hier genoemde plaatsen en gebieden. Ook vind je daar allerlei leuke en interessante artikelen, informatie over goede en handige (!) apparatuur en veel tips en truuks.


*** : de redactie accepteert geen enkele aansprakelijkheid, zelfs niet "voor wat dan ook". Want dat "alleen nog maar genieten" kan (met de tracks op deze site) betekenen dat je eerst kilometers lang zwaar moet duwen haha. En dan heb je nog mazzel want dat kan ook (pas) aan het eind van de tocht gebeuren. Maar ook dat is genieten, als je tenminste op de juiste pracht-plek(ken) onderweg bent.

En juist die plekken vind je dus hier !


TOP